Expat Payroll

OVER ONS

Over ExpatPayroll: Complete Payroll-Oplossingen

(Umbrella Solutions)
 

Op zoek naar een complete payroll-oplossing in Nederland?
Wil je kennismigranten inhuren en tegelijkertijd in elk opzicht worden ontzorgd? ExpatPayroll helpt je graag.

Payroll-Diensten Voor Expats: Het Kaf En Het Koren
 

De expatmarkt groeit snel. Er is een grote vraag naar hoogopgeleid, internationaal georiënteerd talent. De vraag is: hoe draag je zorg voor een correcte afhandeling van de administratieve en juridische aspecten van het inhuren van expats?

Van immigratiewetgeving tot de Wet arbeid vreemdelingen: wie erkend referent wil worden, dient zich bewust te zijn van een overvloed aan voorschriften en verplichtingen. Bedrijven die payroll-diensten voor expats aanbieden, moeten je daarom correct advies en de juiste begeleiding geven.

Het probleem is dat de meeste payroll-bedrijven payroll-diensten voor expats ‘erbij’ aanbieden. Doorgaans betekent dit dat zij de benodigde expertise missen. Aangezien ze te maken hebben met een dynamisch juridisch gebied dat continu verandert en dat zich kenmerkt door strikte regels, is dit een riskante onderneming – een die kan resulteren in hoge boetes, zowel voor het payroll-bedrijf als zijn klanten.

Wil jij kennismigranten inhuren? Dan is het belangrijk dat je het kaf van het koren scheidt. Het is verstandig om alléén met betrouwbare experts te werken die complete payroll-oplossingen bieden. (umbrella solutions).

Onze Complete Payroll-Oplossingen: Wel De Lusten, Niet De Lasten
 

ExpatPayroll begeleidt bedrijven al jarenlang. Wij ontzorgen je en helpen je groeien. Omdat we begrijpen dat arbeidsrechtelijke verplichtingen je te veel rompslomp opleveren, nemen wij deze voor onze rekening. Zo kun jij je volledig wijden aan je belangrijkste doelen: zakendoen en klanten aantrekken.

Sinds de oprichting is ExpatPayroll enkel actief geweest op de expatmarkt, waarbij het complete payroll-oplossingen heeft geleverd aan diverse bedrijven. We werken nauw samen met immigratie- en arbeidsrechtadvocaten en belastingadviseurs in Nederland die voortdurend advies geven en ingrijpen waar nodig. Daardoor kunnen we zorgen voor naleving, de rompslomp wegnemen en onze klanten helpen zich te focussen op hun kernactiviteiten. Bovendien zijn we transparant over onze tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Meer Weten?

Wil je met ExpatPayroll werken of meer informatie inwinnen over onze complete payroll-oplossingen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.